SALE

Πλάτη Αμαξιδίου JAY J3 Carbon Back

827.80

Η υποστήριξη που σας επιτρέπει  να είστε ενεγοί.!!!

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Κωδικός προϊόντος: 100440 Κατηγορία: Brand:

Περιγραφή

Πλάτη Αμαξιδίου JAY J3 Carbon Back

Σχεδιασμένη για να παρέχει μια ελαφριά και κομψή σταθερή πλάτη για ενεργούς χρήστες, αναπηρικού αμαξιδίου . Η πλάτη J3 Carbon προσφέρει σταθεροποίηση της λεκάνης και του άνω κορμού και ενισχύει τη βέλτιστη καμπύλη της σπονδυλικής στήλης. Αυτό βελτιώνει τη σταθερότητα που χρειάζεστε για μια ενεργή ζωή, μειώνει τον πόνο στην πλάτη και παρέχει μεγάλη άνεση. Επιπλέον, η δύναμη που απαιτείται κατά την προώθηση της αναπηρικής πολυθρόνας σας μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά στο πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε μεγαλύτερη κίνηση της αναπηρικής πολυθρόνας σας με λιγότερη προσπάθεια.

Η ελαφριά και κομψή πλάτη

Ο άνθρακας είναι ελαφρύς και δυνατός – ως εκ τούτου, το ιδανικό υλικό για αυτήν την πλάτη. Προσφέροντας την ίδια αντοχή με το αλουμίνιο (αλλά 60% ελαφρύτερο), το J3 Carbon back μειώνει το βάρος . Το J3 Carbon back θα σας εντυπωσιάσει επίσης με το μοναδικό και όμορφο φινίρισμα. Ένας ενεργός και καθαρά σχεδιασμένος συνδυασμός με μια κομψή εμφάνιση, η stague είναι πραγματικά δική σας με το J3 Carbon back.

Επιλέξτε την πλάτη σας

Οι διαφορετικές ανάγκες απαιτούν επαρκείς λύσεις. Τα τέσσερα ύψη πίσω (από 17 έως 38 cm) εστιάζουν στον ενεργό χρήστη αναπηρικής πολυθρόνας με ανάγκη για χαμηλή έως μέτρια υποστήριξη οπίσθιου κορμού. Η ήπια πλευρική στήριξη του κορμού δίνεται επίσης από το βάθος περιγράμματος 5 cm.

Επιλογές τοποθέτησης για άκαμπτα ή πτυσσόμενα πλαίσια

Εναλλακτικά, το σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της πλάτης του καθίσματος, ιδανικός τρόπος για τοποθέτηση σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ανεξάρτητα από την επιλογή, και τα δύο συστήματα στερέωσης είναι σχεδιασμένα ως εύχρηστα, συστήματα τοποθέτησης 2 σημείων και προσφέρουν τις ίδιες ρυθμίσεις σε γωνία, βάθος, ύψος και πλάτος για να βοηθήσουν στην προσαρμογή του J3 Carbon πίσω στις ατομικές σας ανάγκες.

Αξεσουάρ τσάντα

Τώρα έχετε κάπου να αποθηκεύσετε αυτά τα εύκολα αντικείμενα με τη νέα τσάντα αξεσουάρ. Όχι μόνο θα κρατήσει όλα τα τιμαλφή σας σε ένα μέρος, αλλά θα καλύψει επίσης έξυπνα το κενό μεταξύ της πλάτης και του μαξιλαριού σας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πλάτη Αμαξιδίου JAY J3 Carbon Back”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jay J3 Carbon Brochoure

Download

Jay J3 Carbon Order Form

Download

Jay J3 Carbon Baack Manual

Download

Jay J3 Carbon Back CE

Download