Πλάτη Αμαξιδίου JAY Fit 2U Back

Call for Price

Δοκιμάστε το, αλλάξτε το και αναδιατάξτε το.

Κωδικός προϊόντος: JAY Fit 2U Back Κατηγορία: Brand: Jay Brand:

Περιγραφή

Πλάτη Αμαξιδίου JAY Fit 2U Back

Για άτομα που χρειάζονται μια πιο περίπλοκη λύση καθίσματος, η πλάτη JAY FIT 2U μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν μια πλάτη δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις ορθοπεδικές ασυμμετρίες ή το μοναδικό σχήμα ενός ατόμου.
Για παράδειγμα, ένας χρήστης με έντονη περιστροφή του κορμού ή σταθερή σκολίωση χρειάζεται πολυδιάστατη υποστήριξη.
Σε αντίθεση με τα χυτευμένα στηρίγματα πλάτης, το FIT 2U επιτρέπει να γίνονται προσαρμογές κατά την παράδοση αλλά με την πάροδο του χρόνου όπου και όταν χρειάζεται νέα προσαρμογή.

Περιστροφικά Στηρίγματα Θώρακος
Τα πλευρικά θωρακικά στηρίγματα περιστροφικής αιώρησης JAY προσθέτουν ένα τρίτο επίπεδο ρύθμισης, επιτρέποντας στο πλάγιο να έχει γωνία ώστε να ταιριάζει με το σχήμα και τη θέση του κορμού για την πιο περίπλοκη σκολίωση.
Τα πλευρικά επιθέματα περιστρέφονται για να συναντήσουν τις γωνίες περιγράμματος και την ακριβή ευθυγράμμιση.
Μπορούν να τοποθετηθούν ακριβώς εκεί που χρειάζεται στήριξη και ακόμη και δύο μπορούν να τοποθετηθούν στη μία πλευρά αν χρειαστεί.

Ρυθμιζόμενο ύψος και πλάτος
Μπορούν να γίνουν ανα πέντε εκατοστά ανεξάρτητες προσαρμογές ύψους και πλάτους για να χειριστείτε τις αλλαγές στάσεων που χρειάζεται. Διατίθενται χωριστά κιτ ανάπτυξης ύψους και πλάτους που περιλαμβάνουν πρόσθετα ένθετα για προσαρμογές στο πεδίο.
Δύο απλές βίδες στο πλαίσιο ρύθμισης ύψους επιτρέπουν στο πάνελ να αυξάνεται κατακόρυφα και μια τσέπη με φερμουάρ στο εξωτερικό κάλυμμα συγκρατεί τα πρόσθετα ένθετα .
Τρεις βίδες με εύκολη πρόσβαση στο φτερό ρύθμισης του επιτρέπουν να μετακινείται μέσα και έξω για το σωστό πλάτος.
Πρόσθετα ένθετα μπορούν να τοποθετηθούν στις τσέπες με φερμουάρ στην αριστερή και δεξιά πλευρά του εσωτερικού καλύμματος, όπως απαιτείται, για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εφαρμογή που μπορεί να προσαρμοστεί καθώς αλλάζει ο χρήστης.

Σύστημα διπλής κάλυψης
Το εξωτερικό ελαστικό κάλυμμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για καθαρισμό, ενώ διατηρείται το εσωτερικό κάλυμμα στη θέση του.
Το στρώμα Dartex® του εσωτερικού καλύμματος προστατεύει τα μέρη αφρού από την υγρασία.

Βάσεις προσκέφαλου WHITMYER
Η προσθήκη ενός στηρίγματος κεφαλής Whitmyer στο JAY FIT 2U Back παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την τοποθέτηση της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και της κεφαλής – από τις πιο βασικές ανάγκες έως τις πιο περίπλοκες.
Ένα προσκέφαλο Whitmyer παρέχει στήριξη στο κεφάλι και τον λαιμό για χρήστες σε αναπηρικά αμαξίδια με κλίση και για όσους χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη για να κρατήσουν το κεφάλι τους όρθιο.
Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και επιλογών τοποθέτησης και όλα τα στηρίγματα στερέωσης έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά και ρυθμιζόμενα.

Υποστηρίγματα πρόσθιου κορμού JAY
Το ανώτερο στήριγμα κορμού έχει σχεδιαστεί για βελτιωμένη συνολική λειτουργία για να ενθαρρύνει μια όρθια στάση και να υποστηρίζει τον κορμό για βελτιωμένη αναπνευστική λειτουργία, τοποθέτηση της κεφαλής και έλεγχο των άνω άκρων.

Επιλογές χρώματος 
Επιλέξτε το χρώμα στο πίσω μέρος της πλάτης για να ταιριάζει με το αμαξίδιό σας .

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 250 mm / 300 mm / 350 mm / 400 mm / 450 mm / 500 mm (25 cm / 30 cm / 35 cm / 40 cm / 45 cm / 50 cm)
Υψος: 300 mm / 350 mm / 400 mm / 450 mm / 500 mm / 550 mm (30 cm / 35 cm / 40 cm / 45 cm / 50 cm / 55 cm)
Βάρη
Συνολικό βάρος: 3,5 κιλά (περιλαμβάνει υλικό για πίσω 300mm x 350mm)
Μέγιστο βάρος χρήστη: 75 kg (πλάτος 350 mm), 136 kg (πλάτος 400 mm)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πλάτη Αμαξιδίου JAY Fit 2U Back”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *