SALE

Ηλεκτροκίνητο Αμαξίδιο Quickie – Q700 R – Sedeo Pro

10,817.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Περιγραφή

Quickie Q700 R Sedeo Pro με κίνηση στους οπίσθιους τροχούς !

Το Q700 R είναι η πιο εξελιγμένη αναπηρική καρέκλα της QUICKIE με κίνηση πίσω! Απολαύστε την τεχνολογία Gyro-control & leveler, το εξαιρετικά ρυθμιζόμενο και πλήρως διαμορφώσιμο σύστημα καθισμάτων SEDEO PRO και καινοτόμα χειριστήρια. Ανακαλύψτε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με το εντυπωσιακό Q700 ® R, το αναπηρικό αμαξίδιο υψηλής απόδοσης με ανώτερο στιλ και ευελιξία. Το καινοτόμο σύστημα ανάρτησης πλήρους τροχιάς (FTSS) εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και στους τέσσερις τροχούς. Ο έλεγχος με γυροσκόπιο σας κρατάει με ασφάλεια στην πίστα και η τεχνολογία ισοπέδωσης διασφαλίζει ότι και οι δύο τροχοί διατηρούν τη μέγιστη πρόσφυση ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε το εξαιρετικά ρυθμιζόμενο και πλήρως διαμορφώσιμο SEDEO ® PRO, το βιομηχανικό σύστημα καθισμάτων που αντικατοπτρίζει τη φυσική θέση του σώματός σας για μια ιδανική θέση καθίσματος ανά πάσα στιγμή, ακόμη και κατά τη διάρκεια μεταβάσεων! Επιπλέον, μείνετε συνδεδεμένοι διαδικτυακά με τον κόσμο γύρω σας με μια επιλογή εύχρηστων χειριστηρίων και εξατομικεύστε τη μονάδα σας με τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κουμπιά της QUICKIE.

Μέγιστη πρόσφυση χάρη στη μοναδική τεχνολογία Leveler

Και οι δύο τροχοί συνδέονται μέσω μιας περιστρεφόμενης ράβδου που απορροφά τη φυσική έλξη προς τη μία πλευρά όταν ταξιδεύετε με τροχούς και στρογγυλές γωνίες με ταχύτητα. Και οι δύο τροχοί διατηρούν τη μέγιστη πρόσφυση ανά πάσα στιγμή.

Βέλτιστη άνεση με ανεξάρτητη ανάρτηση και στους τέσσερις τροχούς

Με το Full Suspension System (FTSS) μπορείτε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο και να το αισθανθείτε μόλις. Η άνεση της οδήγησης βελτιστοποιείται μέσω της νέας ανάρτησης του τροχίσκου βραχίονα που απορροφά όλες τις μικρές καθημερινές προσκρούσεις στο δρόμο επιτρέποντάς τους να αρθρώσουν.

Διατηρώντας με ασφάλεια την τροχιά σας

Το προαιρετικό σύστημα γυροσκοπίας εντοπίζει αυτόματα και διορθώνει τη μικρότερη απόκλιση από την κατεύθυνση σας. Παρέχοντας μια ακριβή μονάδα ακριβείας, θα μειώσει τον αριθμό των φυσικών ή συνεχόμενων ενεργειών που απαιτούνται για να σας κρατήσει σε καλό δρόμο – δημιουργώντας μια λιγότερο απαιτητική μονάδα (ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ειδικά χειριστήρια).

Μέγιστη ελευθερία

Με μεγάλους τροχούς, ισχυρούς 4-πόλους κινητήρες υψηλής ροπής, ταχύτητες ισχύος 6, 8, 10 ή 13 kph και μια επιλογή μπαταριών 60 ή 80 Ah για μεγιστοποίηση της εμβέλειας σας, μπορείτε πάντα να ταξιδεύετε εμπιστευτικά με το QUICKIE Q700 R.

SEDEO PRO – Καθίσματα κατά παραγγελία

Το σύστημα καθισμάτων SEDEO PRO συνδυάζει ένα πολύ ρυθμιζόμενο και διαμορφώσιμο πλαίσιο καθίσματος με μια εξαιρετική γκάμα επιλογών υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας γκάμας μαξιλαριών και πλάτης καθισμάτων SEDEO PRO για ήπιες έως μεσαίες κλινικές ανάγκες. Το SEDEO PRO είναι πολύ άνετο στη χρήση και ενισχύει την ανεξαρτησία των χρηστών στην καθημερινή ζωή.

Πολυρυθμιζόμενο

Ρυθμίστε το βάθος και το πλάτος του καθίσματος, τη γωνία και το ύψος της πλάτης του καθίσματος, τη γωνία του αριστερού ποδιού, το κάτω μέρος του ποδιού, το ύψος και το βάθος του υποβραχιόνιου και το ύψος του προσκέφαλου. Αυτές οι επιλογές προσαρμογής σας δίνουν απόλυτη ευελιξία και μπορούν να γίνουν γρήγορα και εύκολα, δημιουργώντας τη σωστή στάση καθίσματος για εσάς.
Όλα με ένα εργαλείο που επιτρέπει την εύκολη εξατομίκευση σε περίπτωση αλλαγών απαιτήσεων.

Ελέγξτε Διαδικτυακά με το χειριστήριό σας

Ελέγξτε το περιβάλλον σας με το Q700 M SEDEO PRO και την προηγμένη τεχνολογία ελεγκτή του. Διατίθεται με  το ανώτερο προηγμένο χειριστήριο R-Net ως στάνταρ,. Η μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη HD και οι απλοί διακόπτες paddle επιτρέπουν τη διαισθητική λειτουργία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις:

Συνολικό Πλάτος: 640 mm

Συνολικό Μήκος :1180 – 1370 mm

Πλάτος καθίσματος: 380 – 560 mm

Ύψος καθίσματος: 415 – 490 mm

Βάθος καθίσματος: 400 – 600 mm

Κλίση καθίσματος: 30 ° / 50 °

Ύψος πλάτης: 530 – 720 mm

Ακτίνα στροφής: 950 mm

Απόδοση / βάρη

Αυτονομία: 40 χλμ

Ταχύτητα: 6 & 8 kph (στάνταρ), 10 & 13 kph προαιρετικά

Μπαταρίες: 60 Ah, 80 Ah προαιρετικά

Μέγιστη ασφαλής κλίση: 10 °

Max Curb Climb: 80 mm χωρίς / 100 mm με ορειβάτη

Ηλεκτρονικά μέρη: Ελεγκτής R-Net; φώτα & ενδείξεις

Μέγιστο βάρος χρήστη:160 κιλά

w

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτροκίνητο Αμαξίδιο Quickie – Q700 R – Sedeo Pro”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Q700 R-Sedeo Pro Order Form

Download

Q700 R-Sedeo Pro Manual

Download

Q700 R-Sedeo Pro CE

Download

Q700 R-Sedeo Pro Brochoure

Download